Webinaari 16.4: Tällainen on uusi Kansallinen laserkeilausohjelma

12.4.2019

Webinaarissa kuullaan, miten Suomea lähdetään laserkeilaamaan vuodesta 2020 eteenpäin.

Uusi Kansallinen laserkeilausohjelma käynnistyy vuonna 2020. Laserkeilausohjelma pohjautuu tarpeeseen keilata koko Suomi tietyllä syklillä ja entistä laadukkaammin. Vuodesta 2020 alkaen pistetiheys kasvaakin kymmenkertaiseksi nykyiseen laseraineistoon verrattuna, ja keilaukset saadaan tehtyä entistä ripeämällä tahdilla.

Kansallista laserkeilausohjelmaa valmistellaan Laser2020-projektissa, jonka tavoitteena on määrittää ohjelman sisältö, päivitystiheys ja aineiston laatuvaatimukset. Tärkeimmät raamit on nyt määritelty maaliskuussa päättyneessä suunnitteluprojektissa, ja nyt alkaneessa käyttöönottoprojektissa paneudutaan muun muassa laadunhallintaprosessiin. 

Webinaarissa kuulemme, missä kansallisen laserkeilausohjelman valmistelussa nyt mennään. Kuulemme suunnitteluprojektin tuloksista ja tämän vuoden suunnitelmista. 

Tule kuulolle, niin tiedät, miten Suomea tullaan keilaamaan vuodesta 2020 eteenpäin! Webinaarin vetää Laser2020-projektin päällikkö Juha Kareinen, Maanmittauslaitos.

Webinaariin osallistutaan Skype/Lync-yhteyden avulla. Mukaan pääset klikkaamalla linkkiä, joka julkaistaan tapahtumakalenterissa webinaaria edeltävänä päivänä.

Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista

Webinaari on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan YouTube-kanavalta. Webinaarin keskusteluosuutta ei tallenneta.