Webinaari 2.10: Paikkatietoalustan palveluiden käyttöönotto

28.9.2018

Tule kuulemaan, miten voit olla mukana ensimmäisten joukossa testaamassa Paikkatietoalustan palveluita. Käytännönläheinen webinaari on suunnattu etenkin kunnille ja muille paikkatiedon tuottajille.

Paikkatietoalustan beta-vaihe ja kehitys- ja koulutusympäristö on avattu osoiteessa beta.paikkatietoalusta.fi.

Mitä kehitys- ja koulutusympäristö tarkoittaa? Mitä palveluita beta sisältää ja miten käyttäjäksi pääsee? Kuka voi hakea käyttöoikeutta? Tervetuloa webinaariin tiistaina 2.10. klo 10.30–11.

Käytännönläheinen webinaari on suunnattu etenkin kunnille ja muille paikkatiedon tuottajille. Tule kuulemaan, miten voit olla mukana ensimmäisten joukossa testaamassa Paikkatietoalustan palveluita. Kuulet tarkemmin palveluiden ominaisuuksista ja muun muassa siitä, mitä aineiston laadun testaaminen tarkoittaa. Kuulet myös, mihin suuntaan palvelua ollaan kehittämässä lähitulevaisuudessa ja mitä uutta kehitys tuo käyttäjille.

Webinaarin vetää Paikkatietoalustan palveluiden käyttöönotosta vastaavan projektin päällikkö Jussi Immonen Maanmittauslaitoksesta.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, mukaan pääsee klikkaamalla osallistumislinkkiä, joka löytyy tapahtumakalenterista.

Webinaarin voi katsella myös jälkikäteen tallenteena Paikkatietoalustan Youtube-kanavalta.