Ota kantaa rajapintaratkaisuehdotukseen

27.12.2018

Kerro mielipiteesi rajapintatoteutuksen toimintalogiikasta ja tiedonsiirtotavasta sekä siirrettävästä tiedosta 18.1 mennessä.

Kommentoi rajapintaratkaisua-kuvitus

Paikkatietoalustan Laatuvahdin ja Tallennuspalvelun tiedonsiirtoa varten kehitetään REST-rajapinta, jossa tiedot liikkuvat GeoJSON-muodossa. Rajapinta mahdollistaa tiedontuottajien, kuten kuntien, maakuntien ja muiden julkishallinnon organisaatioiden paikkatietoaineistojen ylläpitojärjestelmien integroimisen Paikkatietoalustaan. 

Jotta rajapinta palvelee tiedontuottajia mahdollisimman hyvin, toivomme palautetta ja kommentteja rajapintaratkaisuun liittyvästä suunnitelmasta. Tutustu suunnitelmiin ja ota kantaa. Otamme kommentit ja palautteen huomioon ennen rajapintaratkaisun kehittämistä. Kommentointi päättyy 18.1.2019.

Voit tutustua suunnitelmiin, aineistoihin ja taustoihin Otakantaa.fi-palvelussa.

Jos sinulla on kysyttävää ohjeista tai ohjeiden kommentoinnista, ole yhteydessä KMTK-palveluiden käyttöönottoprojektin projektipäällikköön Jussi Immoseen, Jussi.Immonen(a)maanmittauslaitos.fi tai toteutuksesta vastaavaan KMTK-Tiedonkoontipalvelut projektin projektipäällikköön Eero Hietaseen, eero.hietanen(a)maanmittauslaitos.fi. Rajanpinnan kuvaukset ja esimerkkidatat (JSON-, GML- JA YAML-tiedostot) on saatavilla zip-tiedostopakettina tai sähköpostitse projektin vetäjiltä.