Osallistu toimintaan

Paikkatietoalustan osahankkeissa pidetään monenlaisia tapahtumia, kuten seminaareja, työpajoja ja webinaareja. Tulevat tapahtumat näet tapahtumakalenterista.

Liity Paikkatietoalusta-hankkeen sähköpostilistalle

Seminaarit

KMTK-ohjelma järjestää seminaareja usealla eri paikkakunnalla. Seminaarit ilmoitetaan Paikkatietoalustan tapahtumakalenterissa.

Seminaareissa esitellään KMTK-ohjelma ja kerrotaan ajankohtaisia asioita sen projektien etenemisestä. Lisäksi tapahtumissa kuullaan KMTK-ohjelman aktiivikumppanin puheenvuoro tai esitellään tarkemmin jokin KMTK-projekti, jolla on toimintaa kyseisellä paikkakunnalla tai sen läheisyydessä. Tavoitteena on saada aikaan keskustelua ja kerätä mielipiteitä ja kehitysehdotuksia.

Tervetuloa juttelemaan ja jakamaan näkemyksiä!

Työpajat

Työpajat ovat usein pienemmällä osallistujamäärällä pidettäviä, yhden tai muutaman teeman ympärille rakennettuja ideointi- ja kehitystapaamisia.

Työpajoista ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Webinaarit

Paikkatietoalustan webinaareissa kukin osahanke kertoo ajankohtaisista asioistaan. Kaikkien osahankkeiden webinaarien ajankohdat näet Paikkatietoalustan tapahtumakalenterista ja webinaarisivulla.

Webinaarit pidetään Skype/Lync-yhteyden avulla. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan mukaan pääsee klikkaamalla tapahtumassa olevaa linkkiä.

Kaikki webinaaritallenteet julkaistaan Paikkatietoalusta-hankkeen YouTube-kanavalla.